Iedere avond een andere sfeer, activiteit en beleving

Van zonsondergang tot middernacht

Donderdag 3 oktober

Deze avond staat in het teken van Zen.

Er worden yoga-lessen gegeven waar je bij aan kunt sluiten. Een rustige avond om de kunst, licht en muziek te bewonderen. Om de rust te doorbreken zal er op enig moment de maskergroep Pandæmonium zijn ronde doen met inspirerende figuren.

Deze donderdag brengt Goesindialoog mensen met elkaar in gesprek voor een ‘Gouden Contact’.
Tijdens een mooie wandeldialoog langs de route beleeft u onvergetelijke gesprekken. Ook als u alleen komt is de wandeldialoog een leuke ervaring om ongedwongen van Veste Verlicht te genieten! 
Aanmelden kan via www.goesindialoog.nl/aanmelding

Vrijdag 4 oktober

De vrijdagavond is gereserveerd voor de kinderen.

Tijdens deze avond is er een lichtjestocht waar kinderen met hun eigen lampion of ander lichtje rond mogen lopen en zelf een deel worden van het feeërieke plaatje rondom de Oostvest. Kik hier voor meer informatie

Zaterdag 5 oktober

Kom genieten van het muzikale Goes. Op de balkons en podiworden de mooiste muziekstukken gespeeld. Van modern, klassiek tot musical er is van alles te horen rondom de Oostvest. Sluit deze muzikale avond af met een feestje in Café Baarends.

Klik hier voor meer informatie

Zondag 6 oktober

Op de laatste avond van Veste Verlicht zal het geluid van het Goese carillon klinken. Beiaardier Rien Donkersloot speelt muziek uit de Gouden eeuw. De laatste avondwandeling kan in alle rust worden gelopen.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now